Původem francouzský slaný koláč zvaný quiche (čti "kiš") s náplní z červené řepy, balkánského sýra, šlehačky a zkaramelizované cibulky.
Na cateringy či svatební hostiny doporučujeme alternativu v podobě miniquiche.
Složení: červená řepa 26 %, balkánský sýr (mléko, mlékárenské kultury, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, voda, regulátor kyselosti: kyselina mléčná), smetana ke šlehání (smetana, stabilizátor: karagenan), pšeničná mouka, cibule, Hera (palmový tuk, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový v různém poměru), voda, emulgátor (slunečnicový lecitin, mono-adiglyceridy mastných kyselin), jedlá sůl, přírodní aroma, kyselina: kyselina mléčná), vitamín A, D), vejce, voda, med, olej, cukr třtina, sůl, tymián